Activiteiten kalender

De volgende activiteiten zullen plaatsvinden in 2017:

–  Statiegeldactie van 13 juni t/m 10 juli bij Plus Supermarkt Ton Henst, Rendierhei, Best

–  Statiegeldactie van 10 juni t/m 17 juli Plus Supermarkt Erwin Kenter, Den Ekker, Best

–  Statiegeldactie van 14 augustus t/m 9 september bij Albert Heijn, Boterhoek, Best

–  17 september Feel Good Better Markt (voorheen Sociale Markt). IS AFGELAST. ER WAREN NIET GENOEG AANMELDINGEN OM DIT EVENEMENT DOOR TE LATEN GAAN.

Uitwisselingsprogramma. Onze stichting helpt en adviseert het Heerbeeck College in Best en het Stedelijk College in Eindhoven bij de uitwisseling van hun leerlingen met een school in Indonesië.

–  27 september : informatieavond voor leerlingen en ouders van het Stedelijk College. Stichting Hibiscus verzorgt de culturele invulling.

– 5 t/m 16 oktober : Uitwisselingsprogramma Stedelijk College

– 7 t/m 22 oktober : Uitwisselingsprogramma Heerbeeck College

Lezing door Inge Dümpel “In het spoor van Puputan”.
Op 3 oktober houdt Inge Dümpel een lezing over het verzet van Balinese vorsten tegen de Nederlandse overheersing.
Locatie : CultuurSpoor Best, Raadhuisplein 32, 5683 EA  Best.
Aanvang 19.30 uur.
Puputan is een project van Ngotjeh (http://www.ngotjeh.nl) en Stichting Hibiscus.

Informatieavond Stichting Hibiscus.
Op 15 november is er mondeling jaarverslag over de activiteiten van het afgelopen jaar, de besteding van de financiële middelen en de status van de lopende projecten. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan het bestuur.

De bijeenkomst is voor alle Vrienden van Hibiscus, Financiële Adoptieouders, Sponsoren, Donateurs, Vrijwilligers en belangstellenden.

Locatie : Gemeenschapshuis De Vlinderhei, Vlinderhei 16, 5685 GZ Best.
Tijd: 19.30 – 21.00 uur.